Έχετε μια νέα ιδέα; Ξεκινήστε με ένα δυνατό χαρτί! Σας περιμένουμε να χτίσουμε μαζί το μέλλον της επιχείρησης σας.

Slide s It’s Innovation Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και εφαρμογές που φέρνουν αποτέλεσμα. Slide s A Brand New Ideas Νέες τεχνολογίες και ιδέες για την επιχείριση σας Slide s Solutions Ahead Πάντα μπροστά στον ανταγωνισμό, με καινοτόμα έργα.
ABOUT

Νέοι Τρόποι Κατασκευής και νέες τεχνολογίες.

Οι τεχνολογίες του διαδικτύου αλλάζουν και εξελίσσονται με αμείωτο ρυθμό. Εξελίσσουμε τα έργα μας και είμαστε πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας. Έτσι έχουμε τις πιο καινοτόμες δυνατότητες και τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας.

Εάν το έργο σας έχει πολύ συγκεκριμένες και ιδιαίτερες απαιτήσεις, η καινοτόμο, τότε θα χαρούμε να συζητήσουμε για το έργο σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε την σελίδα σας με διάφορες τεχνολογίες και να δώσουμε λύσεις ακόμη και σε πολύπλοκα έργα.

Πιστεύουμε στην εξέλιξη της τεχνολογίας και στις δυνατότητες που μπορεί να δώσει σε μια επιχείριση. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο εργασιών που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις και θα ωφελήσει την επιχείριση με τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου.

THINK OUT Of the box

WORK

Mykonos Ticker

Τι λένε για εμάς

"Ετερία με επαγελματισμό και υψηλή τεχνογνωσία ότι και να σκέφτηκα για το e-shop μου είχαν τη Λύση ...."

Φώτης Α. SmartLight

""Χρειάστηκα ένα να φτιάξω ένα eshop, και ένας φίλος μου πρότεινε το συγκεκριμένο γραφείο, έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αν και στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός, επειδή η πρόσφορα που μου έκανε ήταν πολύ δελεαστική και καλύτερη από μια άλλη προσφορά που είδη είχα πάρει, Στην συνέχεια, και μετά από αρκετά ραντεβού, διαπίστωσα πώς έχουν πολύ καλή γνώση προγραμματισμού ξέρουν και σου προτείνουν το καταλληλότερο εργαλείο για αυτό που χιάζεσαι, το συστήνω ανεπιφύλακτα, Επαγγελματίες…..""

Σωτήρης Σ. WoodOnline